Ultima oră
După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”

După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”
Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven
Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage
VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare
Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin
Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum” Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

Ovidiu Haţegan se retrage din arbitraj! Motivul şi cu se va ocupa centralul

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 10:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21733454/1/as-fc-universitatea-cluj-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-02-11-2023.jpg

 

 

Ovidiu Haţegan a luat decizia de a se retrage din arbitraj!

Centralul în vârstă de 44 de ani nu a mai condus niciun meci din aprilie şi s-a aflat doar în camera VAR. Se pare că duelul dintre Rapid şi Universitatea Craiova, din play-off-ul sezonului precedent, este ultimul pe care l-a arbitrat Haţegan.

Conform Golazo, Ovidiu Haţegan va continua să fie prezent în camera VAR, dar pe teren nu va mai intra, iar motivul este o decizie luată de UEFA.

Din cauza unor prestaţii mai slabe, arbitrul de 44 de ani urma să fie retrogradat din categoria Elitel, iar Haţegan nu şi-ar fi dorit să arbitreze la un nivel mai scăzut.

Ovidiu Haţegan a debutat în arbitraj în urmă cu 28 de ani, iar în 2006 a condus primul său meci în Superligă. Haţegan se va afla în camera VAR la derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB, din această seară.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele