Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Panică la Arad! Trei jucători au dat clubul în judecată la FIFA! Roger a procedat la fel înainte să vină la UTA şi a câştigat o sumă mare de bani

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21452466/1/uta-arad-vucenovic.jpg

Situaţie delicată la Arad. Trei jucători au dat clubul în judecată şi au şanse mari de câştig. 

Este vorba de Ivaylo Markov, Aleksandar Vucenovic şi Eric Omondi, care au fost scoşi, în trecut, de pe lista cu jucători din Superligă.

Conform IamSport, aceştia acuză că le-a fost interzis dreptul la muncă. Exact la fel a procedat şi Roger, când a plecat de la CFR Cluj. Brazilianul a trimis-o pe fosta campioană în judecată din acelaşi motiv şi a avut câştig de cauză. Neluţu Varga a trebuit să scoată din buzunar aproximativ o jumătate de milion de euro pentru a-l despăgubi pe Roger.

Totuşi, situaţia putea să fie şi mai gravă pentru conducerea arădeană. Stefanos Stroungis se află şi el în aceeaşi situaţie, dar a decis să nu meargă la FIFA.

Markov şi Vucenovic şi-au reziliat deja contractul cu UTA.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele