Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Paraguay a rămas fără selecţioner

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21661098/1/profimedia-0886800111.jpg

Federaţia Paraguayană de Fotbal a anunţat, luni, demiterea selecţionerului Daniel Garnero. Paraguay se află pe locul şapte în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026 şi a terminat pe ultimul loc în grupa sa la Copa America.

Numit la conducerea roş-albilor în septembrie 2023, tehnicianul argentinian a antrenat până acum doar cluburi sud-americane, în Argentina şi Paraguay.

La Copa America, Paraguay a fost învinsă de Columbia (2-1), Brazilia (4-1) şi Costa Rica (2-1).

mail-share icon Email
viewscnt