Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Parchetul spaniol a cerut punerea sub acuzare al lui Luis Rubiales în cazul sărutului forţat cu Jenni Hermoso

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21309463/1/rubiales.jpg

Parchetul spaniol a cerut ca preşedintele suspendat al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, să fie acuzat de agresiune sexuală, după ce a fost acuzat că a sărutat-o cu forţa pe jucătoarea spaniolă Jennifer Hermoso la ceremonia de premiere de la Cupa Mondială de fotbal feminin.

"Parchetul cere ca Luis Rubiales să fie audiat în calitate de acuzat şi Jenni Hermoso în calitate de victimă", a precizat parchetul într-un comunicat.

Un judecător de la tribunalul Audiencia Nacional din Madrid, care are jurisdicţie asupra cazurilor care au loc în străinătate, va fi de acum înainte responsabil de acceptarea sau respingerea cererii din partea procuraturii. În cazul în care acceptă cererea, acesta va încredinţa ancheta unui judecător de instrucţie.

De la o reformă recentă a Codului penal spaniol, un sărut neconsimţit poate fi considerat agresiune sexuală, o categorie penală care acoperă toate tipurile de violenţă sexuală. Sărutul forţat al lui Luis Rubiales a dus fotbalul spaniol în haos şi a umbrit titlul mondial feminin cucerit de La Roja în faţa Angliei, la Sydney, pe 20 august.

mail-share icon Email
viewscnt