Ultima oră
Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su” Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan

Patrick Vieira, dorit de o echipă naţională, la scurt timp după ce s-a despărţit de Crystal Palce

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21067435/1/viera.jpg

Clubul Crystal Palace a renunţat la serviciile tehnicianului Patrick Vieira, vineria trecută ,după o serie de 12 meciuri fără victorie.

Din staful lui Vieira, rămâne la echipă doar antrenorul portarilor, Dean Kiely.

Fostul mare fotbalist francez ar putea prelua o echipă naţională importantă, fiind dorit de Statele United ale Americii, care a rămas fără selecţionerul Gregg Berhalter, ce a reuşit să obţină o calificare în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Cei de la Goal.com scriu că americanii mai au pe listă un alt francez, fost coleg la Arsenal şi naţională cu Vieira. Este vorba despre Thierry Henry, liber de asemenea, după ce a renunţat la postul de secund al naţionalei Belgiei.

mail-share icon Email
viewscnt