Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Patronul din Superliga care l-a omagiat pe Aleksei Navalnîi: "Respect etern!"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21495781/1/profimedia-0847548109.jpg

Aleksei Navalnîi, liderul încarcerat al opoziţiei din Rusia, a murit în închisoarea din Siberia. Un patron din Superliga a reacţionat după această veste şi a postat pe facebook un ultim omagiu pentru cel mai mare duşman al lui Putin.

Adrian Mititelu, omagiu pentru Aleksei Navalnîi

Aleksei Navalnîi a decedat în închisoarea din Siberia, vineri, 16 februarie, la vârsta de 47 de ani. Mai mulţi lideri si oficiali occidentali au reacţionat acuzând Rusia pentru moarte liderului opoziţiei.

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, l-a omagiat pe disidentul rus printr-o postare pe pagina personala de Facebook în care a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care a demascat corupţia regimului Putin.

"Respect etern pentru Alexei Navalnîi! Dumnezeu să-l odihnească!

A plecat dintre noi om deosebit,un exemplu de CURAJ,DEMNITATE ŞI PATRIOTISM! Sacrificiul lui nu trebuie să fie dat uitării,lumea occidentală trebuie să îi cinstească memoria acestui martir al secolului XXl.
 
Sacrificiul lui Alexei Navalnii,Boris Nemtov ,şi a altor mii de patrioţi ruşi, elimnaţi de regimul odios, obligă lumea occidentală să nu dea înapoi în disputa cu Moscova. Noi toţi, cei care trăim în lumea liberă ,dincolo de neajunsuri şi nemulţumiri de tot felul, trebuie să conştientizăm că suntem norocoşi, spre deosebire de poporul rus, care incă nu a reuşit să scape din ghearele tiraniei, deşi au trecut 107 ani de când se află sub jugul terorii!
 
Români,bucuraţi-vă de libertate, unii dintre noi nici nu ştim cât de valoroasă este,doar atunci când nu o avem o preţuim cu adevărat! Dacă vrem s-o păstrăm, trebuie să fim vigilenţi şi responsabili!" , a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele