Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

Penny a pregătit o surpriză pentru fanii ”tricolori” ce vor veni la România - Israel. Lucian Sânmărtean: "Cel mai important pentru un fotbalist la meciurile Naţionalei să vadă un stadion plin, îmbracat în galben"

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21304596/2/sanmartean.png

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV.  Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

Selecţionat de 21 de ori la prima reprezentativă, Lucian Sânmărtean a transmis un mesaj special înainte de confruntarea de sâmbătă. Fostul fotbalist a anunţat că Penny vine cu o surpriză pentru acest eveniment special.

"Fostul tricolor Lucian Sânmărtean ne spune ce simte un fotbalist când vede un stadion întreg îmbracat în galben şi care au fost câteva dintre cele mai importante momente ale carierei sale sub tricolor.

La meciul Romania-Israel de sâmbătă, Penny pune la dispoziţia spectatorilor de la Tribuna a II-a 16.500 de tricouri galbene pentru suporteri. Hai, Romania, fii Prima!"

mail-share icon Email
viewscnt