Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

”Pentru mine este clar. Steaua este echipa care aparţine de Clubul Sportiv”. Marius Lăcătuş îi ”înţeapă” din nou pe cei de la FCSB

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21046793/1/laca.jpg

Fostul fotbalist Marius Lăcătuş (58 de ani) este unul din cei mai mari susţinători ai CSA Steaua, ce evoluează în Liga 2 şi indiferent de locul pe care va termina nu va putea promova, datorită formei de organizare.

Lăcătuş a lucrat şi la rivalii de la FCSB, sub comanda lui Gigi Becali, însă din 2014 s-a alăturat ”militarilor”, pe care îi consideră adevărata Steaua.

”Pentru mine este clar. Steaua este echipa care aparţine de Clubul Sportiv. Hai să vă spun ceva. Când m-a sunat domnul Boroi (n.r. - George Boroi, fost comandant al clubului Steaua) şi mi-a propus să vin la echipă nici nu am ezitat nicio clipă. Nu am avut nevoie de niciun minut.

Am spus ’da’ din prima. Sentimentul meu faţă de club nu poate fi comparat cu nimic. Pentru mine, Steaua este pe locul doi, după familie.

Nu regret pasul făcut. Mie, clubul Steaua mi-a oferit foarte multe. Tot ce am realizat eu în viaţă, am realizat la Steaua”,
a explicat Lăcătuş, pentru cei de la Digi Sport.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986.

mail-share icon Email
viewscnt