Ultima oră
Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov
VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei
VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981 VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981
VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League

Petar Petkovski s-a înţeles cu Concordia Chiajna, după despărţirea de FC Botoşani

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21017292/1/petkovski.jpg

FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu atacantul macedonean Petar Petkovski, pentru întreruperea acordurilor contractuale. Extrema stânga a evoluat pentru echipa din Moldova din vara anului 2021, adunând 29 de partide şi contribuind cu un gol şi o pasă decisivă.

În vârstă de 26 de ani Petkovski a mai evoluat la Rabotnicki Skopje şi Vardar Skopje, echipe din Macedonia.

Fotbalistul din Macedonia de Nord s-a înţeles cu Concordia Chiajna, formaţie care a adus mulţi jucători cunoscuţi în această iarnă, pentru a ataca revenirea în Superliga.

 

”Ultimele achizitii ale “vulturilor verzi”!

Dupa ce Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si-a prezentat achizitiile inainte de plecarea in cantonamentul centralizat din Antalya, Gabriel Tamas, Iustin Popescu si Mirko Ivanovski, astazi 13 februarie, a venit randul ultimilor veniti sub comanda tehnicianului Eugen Trica:

– Mihai Velisar – 24 ani, fundas stanga, international U”21 si U’23. A mai jucat la Gaz Metan Medias, Gloria Buzau si Petrolul Ploiesti.

– Silviu Pana – 31 ani, mijlocas. A mai jucat la Concordia Chiajna (2009-2014), Sageata Navodari, Viitorul Constanta, FC Brasov, Dunarea Calarasi, Turris Tr. Magurele si Politehnica Timisoara.

– Petar Petkovski – 26 ani, mijlocas, international din Macedonia de Nord – U’17, U’18, U’19 si U’21. A mai jucat la FK Rabotnicki si FK Vardar (ambele Macedonia de Nord) si FC Botosani.

– Gabriel Goicea – 18 ani, fundas stanga. A mai jucat la Rapid Bucuresti si CS Tunari.

– Raoul Cristea – 20 ani, atacant. A mai jucat la Metaloglobus Bucuresti.

Tot astazi, 13 februarie, Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorul Adrian Voicu au incetat pe cale amiabila colaborarea. Clubul nostru ii multumeste pentru activitatea depusa si ii doreste mult succes in continuare!”
este comunicatul ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele