Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

Petra Kvitova a ridicat trofeul la Miami. Victorie entuziasmantă cu Elena Rybakina

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21083519/1/profimedia-0766607738.jpg

Jucătoarea cehă Petra Kvitova a câştigat sâmbătă seara turneul WTA1000 Miami Open, după ce a dispus în două seturi de kazaha Elena Rybakina.

Petra Kvitova (33 de ani, locul 12 WTA) s-a impus într-un meci care a durat 1 oră şi 42 de minute, învingând-o pe Elena Rîbakina (23 de ani, locul 7 WTA) în două seturi, 7-6, 6-2.

Este prima victorie a Petrei Kvitova într-un turneu WTA 1000 după cinci ani, ea câştigând în 2018, tot la Miami.

Rybakina, învingătoarea de la Indian Wells nu a reuşit să facă „Sunshine Double”, adică victorii la Indian Wells şi Miami Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele