Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a devenit post-mortem cetăţean de onoare la Oneşti

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21058884/1/raspopa.jpg

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa, care a încetat din viaţă în septembrie 2021, a devenit post-mortem cetăţean de onoare al municipiului Oneşti.

“Adrian Răspopa, regretatul campion de raliuri, a fost desemnat, post mortem, Cetăţean de Onoare al Municipiului Oneşti, în semn de apreciere pentru dezvoltarea motorsportului românesc şi promovarea zonei pe plan naţional”, a notat Federaţia Română de Automobilism Sportiv, pe pagina de Facebook.

“Prin cuvinte pline de emoţie, a fost evocată imaginea omului, sportivului, managerului, fiului, soţului şi prietenului ADRIAN, care a promovat spiritul de competiţie & fair-play şi a demonstrat că, în sport ca şi în viaţă, pentru a fi cel mai bun, este nevoie de foarte multă muncă pe lângă talent.

Raliul Moldovei şi Turul Colinelor sunt doar două dintre evenimentele sportive emblematice, gândite şi realizate de viziunea şi personalitatea lui. Prin acestea, a promovat municipiul Oneşti, judeţul Bacău şi proiectele locale, pe plan european.

Pentru talentul, abnegaţia, tenacitatea şi omenia care l-au caracterizat, merită din plin distincţia conferită. Efervescenţa şi energia pozitivă cu care ne-a molipsit sunt lumina lăsată nouă de Adrian. Sunt convins că doar sprijinind continuarea proiectele iniţiate şi organizate de acesta, îi putem onora memoria într-un mod demn”,
a scris el pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele