Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Pleacă de la Rapid, liber de contract. ”Le mulţumesc tuturor pentru susţinere”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20770098/1/fcr.jpg

Gabi Rădăuţă a părăsit-o pe Rapid, după ce contractul cu clubul gileştean s-a încheiat, dar nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său. El a fost şeful centrului de jucniori din Grant, pentru aproape doi ani.

Acest a avut rezultate deosebite la Rapid. Cu echipa U17 a ajuns în finală, a bifat semifinala cu echipa U19, iar Rapid II a terminat pe locul 3.

”Cinci jucători sunt la loturile naţionale, patru jucători în circuitul primei echipe. Dar plec cu satisfacţia că am lucrat cu un grup fantastic, conducători, antrenori, suporteri şi copiii grupelor din academie care au înţeles că la Rapid se cere performanţă.

Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi vă spun că am lucrat la un club mare cu oameni minunaţi. Le doresc tot binele din lume. Şi rezultate pe măsura clubului. Mulţumesc şi celor dinaintea noastră, care au făcut lucruri bune la academie, Miţă Iosif, Ovidiu Burcă, Adrian Matei”, a declarat Răduţă pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele