Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Plecare importantă de la Dinamo. ”Câinii” rămân fără unul dintre cei mai buni jucători

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20766231/1/ad1jmdc0nmqyndnjytriogm2njg1yzizmzqym2qyndq1nw-thumb.jpg

Dinamo va avea mari probleme din sezonul viitor, aşa cum era de aşteptat mai muţi jucători importanţi au părăsit deja echipa, iar acum va mai pleca un jucător de bază.

Unul dintre cei mai buni jucători a primit o ofertă de la un club din Superligă şi va semna în curând. Este vorba despre Ricardo Grigore, care va pleca la FCU Craiova, echipă care a mai făcut patru transferuri până acum, iar jucătorul ”câinilor” ar fi al cincilea. El e un jucător dorit de noul antrenor al oltenilor, Marius Croitoru.

Ricardo Grigore ar fi semnat deja contractul cu echipa antrenată de Marius Croitoru şi urmează să se alăture lotului, informează Orange Sport.

Ricardo Grigore este unul dintre cei mai buni jucători crescuţi la academia lui Dinamo, el evoluează pe postul de fundaş central şi a reuşit să adune 101 meciuri la echipa mare, 6 goluri şi 5 assist-uri, la doar 23 de ani. El a jucat şi pentru reprezentativele de tineret ale naţionalei Românie şi are două meciuri pentru naţionala U19, cinci partide pentru naţionala de tineret şi două prezenţe în tricoul reprezentativei U23, în vara anului trecut, la Jocurile Olimpice din Tokyo.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele