Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

"Poate că este labil psihic”. Eşecul cu Rapid l-a făcut pe Gigi Becali să aibă o ieşire dură

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104507/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Gigi Becali a comentat dur cea mai controversată fază a partidei. În minutul 4, Onea a avut o intrare dură la Florinel Coman, însă a scăpat doar cu cartonaşul galben.

Patronul consideră că poate centralului Horaţiu Feşnic i-a fost frică de atmosferă de pe giuleşti şi astfel a evitat să îl elimine pe fotbalistul celor de la Rapid.

"Poate că este labil psihic (n.r. Horaţiu Feşnic) şi îi este frică de stadion. Poate se dă el atât de important, cu nasul pe sus, mare falnic om, dar poate e fricos. E posibil şi asta, nu ştiu. Mai este posibil să fie împotriva mea", a răbufnit Becali, pentru Digi Sport.

Opinie cu privire la un moment tensionat din Rapid - FCSB. ”Era jumătate roşu!”

 

”Aş vrea să le spun jucătorilor mai tineri că a fi profesionist este să îţi faci meseria, dar să îţi respecţi şi adversarul. Aşa cum ei îşi câştigă pâinea jucând fotbal, trebuie să înţeleagă că şi adversarul are la fel posiblitatea.

În momentul în care ai atacuri care pun în pericol integritatea corporală, înseamnă că nu ai spirit, înseamnă că nu ai respect. A avea spirit în seamnă a fi primul la minge, să câştigi dueluri, nu să ai asemenea atacuri.

(n.r. despre faultul lui Grigore la Compagno) Era jumătate roşu!”
a explicat Gică Popescu, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele