Ultima oră
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar
Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani
Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia Dayot Upamecano s-a accidentat şi nu va evolua în meciurile Franţei cu Israel şi Belgia
Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă! Gigi Becali a anunţat că un "tricolor" vine la FCSB din iarnă!
Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep Sorana Cîrstea, în continuare cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Pe ce loc se află Simona Halep
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba

”Poate vrea şi alt tip de jucător”. Cine ar trebui să fie titularizat în atac la meciul cu Kosovo

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21313182/1/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023-4.jpg

România – Kosovo, meci contând pentru etapa a 6-a din preliminariile pentru EURO 2024, va fi transmis în format live text de către site-ul www.primasport.ro marţi, de la ora 21:45.

LIVE TEXT ǀ România – Kosovo se joacă marţi, de la 21:45

În condiţiile în care Israel e favorită de la aceeaşi oră cu Belarus pe teren propriu, în direct la Prima Sport 3, ”tricolorii” sunt obligaţi să câştige cu Kosovo pentru a fi siguri că îşi păstrează locul doi la finalul acestei etape.

Edi Iordănescu are o mare enigmă în privinţa vârfului. Este posibil ca selecţionerul să îl aleagă pentru partida de marţi seara pe George Puşcaş, autorul unei ratări imense contra Israelului.

Fostul fotbalist Robert Niţă este de părere că Daniel Bîrligea de la CFR Cluj ar trebui să primească o şansă.

“Dacă ne luăm după raţionamentul invocat. Şi anume talie, forţă, agresivitate, poate vrea şi alt tip de jucător.

Dar eu dintre Bîrligea şi Puşcaş, l-aş alege pe Bîrligea. Pentru că joacă meci de meci la CFR, a jucat în cupele europene şi ar trebui să debuteze. Că altfel, la ce l-a mai chemat. Până la urmă şi Alibec este peste Puşcaş, peste Bîrligea. A jucat la Farul, e mai tehnnic. Doamne ajută să dea Puşcaş hattrick”
, a explicat Niţă, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt