Ultima oră
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA
Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea

Portarul care a pus umărul la promovarea Oţelului a semnat cu altă echipă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21226673/1/pop.jpg

Portarul Rareş Pop (24 de ani) nu va apăra pentru Oţelul în Superliga. Acesta va rămâne în Liga 2, fiind prezentat de Unirea Dej, revelaţia stagiunii trecute.

Acesta a mai cochetat cu prima ligă în perioada 2020-2022, însă a fost doar rezervă în 7 partide pentru cei de la Chindia Târgovişte.

”Rareş Pop la FC Unirea Dej

Portarul în vârstă de 24 ani vine de la Oţelul Galaţi. Noul nostru goalkeeper s-a născut la Zalău, însă junioratul l-a făcut la ”U” Cluj. A mai apărat buturile echipelor AFC Odorheiu Secuiesc şi Sticla Arieşul Turda, iar apoi a fost cooptat în lotul Chindiei Târgovişte (Liga 1).

Bine ai venit la FC Unirea Dej şi multă baftă, Rareş!”
este comunicatul ardelenilor.

Unirea Dej a mai cedat un jucător în Superliga

FC Voluntari a anunţat, marţi, că a semnat un contract pe o perioadă de trei sezoane cu jucătorul Angelo Cocian, care stagiunea trecută a evoluat în Liga 2.

Angelo Cocian este un mijlocaş în vârstă de 22 de ani care a mai evoluat până acum în cariera sa la formaţiile Olimpia Satu Mare şi Unirea Dej, marcându-şi debutul la seniori la vârsta de 16 ani în divizia secundă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele