Ultima oră
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga

Premierul Marcel Ciolacu, în tribune la meciul României cu Slovacia, de la Campionatul European: ”Succes, băieţi! Astăzi ne calificăm!”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21644209/1/ciolacu.jpg

Premierul Marcel Ciolacu se află, miercuri, în tribune la meciul României cu Slovacia, de la Campionatul European, care se desfăşoară în Germania. Aceasta s-a fotografiat cu suporterii români şi le-a transmis un mesaj fotbaliştilor din echipa naţională: Succes, băieţi! Astăzi ne calificăm!

Premierul Marcel Ciolacu a postat, miercuri, pe Facebook, mai multe fotografii din Germania, unde va urmări, din tribune, meciul echipei naţionale de fotbal.

Acesta s-a fotografiat cu suporterii români şi a îmbrăcat un tricou în culorile naţionalei, cu numele său pe spate şi cu numărul 12.

Este al doilea meci la care liderul PSD este în tribune, el fiind prezent şi la meciul România-Ucraina de pe Allianz Arena, în München.

Joi, prim-Ministrul Marcel Ciolacu va participa la Bruxelles la reuniunea PES a şefilor de stat şi de Guvern de pregătire a Consiliului UE, a anunţat Guvernul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt