Ultima oră
Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su” Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan

Presa spaniolă nu a avut milă de Benzema. Starul lui Real a primit nota 0, pentru prestaţia din El Clasico

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21067300/1/benzema.jpg

Francezul Karim Benzema a primit nota 0 din partea cotidianului sportiv madrilen AS pentru evoluţia sa din Clasico de duminică seara, pierdut de Real Madrid, scor 1-2, cu FC Barcelona.

„Benzema: invizibil. Încă o dată. Nimic. Nu a reuşit să obţină mingi sau să se impună în careul advers. Este la kilometri distanţă de versiunea genială a jucătorului care a câştigat Balonul de Aur. Este fără ritm, lent, fără să alerge sau să joace.

Dacă Realul îşi va găsi atacantul, va avea o comoară în rândurile sale, dar aşteaptă de prea mult timp", a scris corespondentul special al publicaţiei de pe Camp Nou, Sergio Lopez de Vicente.

Deşi Karim Benzema nu a nimerit plasa în ultimele trei meciuri ale sale în La Liga, el a marcat trei goluri în ultimele două meciuri ale Realului din optimile Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 2-5 în tur şi 1-0 în retur.

În schimb, portarul Realului, Thibaut Courtois, a primit nota 9 pentru prestaţia din meciul cu FC Barcelona.

Nici Marca nu l-a cruţat pe Benzema. El a primit o singură stea (din trei posibile), la fel ca trei sferturi dintre jucătorii Realului care au evoluat duminică pe Camp Nou.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele