Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Presa turcă a analizat transferul lui George Puşcaş la Bodrum. ”L-a adăugat la lot pe experimentatul atacant de origine română”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21703453/1/puscas.jpg

George Puşcaş va evolua în Turcia, la Bodrumspor, formaţie nou-promovată în primul eşalon, iar mutarea era anunţată de mai multe săptămâni.

Conform GSP, echipa din Serie A l-a cedat gratis pe fotbalistul român în Turcia. Mai mult decât atât, Genoa îi va plăti lui Puşcaş 65% din salariul pe care îl va încasa la Bodrumspor.

Atacantul a semnat un contract valabil pe doi ani, exact durata pe care o mai avea angajamentul din Italia, iar Genoa îi va achita atacantului, în toată această perioadă, 1.120.000 de euro.

Presa turcă a analizat transferul şi îl consideră pe Puşcaş un fotbalist experimentat.

”Bodrum FK, una dintre noile echipe ale Superligii, l-a adăugat la lot pe experimentatul atacant de origine română George Puşcaş, care a evoluat la Genoa, una dintre echipele din Serie A.”, scriu cei de la fotomac.com.

George Puşcaş este cota la 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt şi a marcat 4 goluri în 17 meciuri pentru Bari, în Serie B. De-a lungul carierei atacantul de 28 de ani a evoluat la FC Bihor, Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa şi Genoa.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele