Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

Preşedintele executiv al clubului Troyes a fost condamnat pentru violenţă domestică

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21041413/1/troyes.jpg

Preşedintele executiv al clubului Troyes, Aymeric Magne, a fost condamnat, joi, la trei luni de închisoare cu suspendare pentru că şi-a agresat soţia, informează AFP.

În plus, Magne trebuie să plătească o amendă de 1.500 de euro, a precizat procurorul Julie Bernier.

Aymeric Magne şi-ar fi agresat soţia în timpul revenirii acasă cu maşina, după “o seară cu alcool”. Soţia oficialului a deschis uşa de pe partea pasagerului, în timp ce el conducea, şi el a ţintuit-o cu braţul de scaun, cu braţul în zona gâtului, a explicat procurorul. Magne spune că a procedat astfel pentru a o împiedica pe femeie să sară din maşină.

Faptele datează din noaptea de 28 spre 29 octombrie 2022.

Potrivit L’Est eclair, Magne ar urma să facă apel.

mail-share icon Email
viewscnt