Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

Preşedintele lui CFR Cluj a comentat reacţia lui Bîrligea de la meciul cu UTA. ”O exprimare nefericită”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21263041/1/bir.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 3-1, cu cei de la UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Oaspeţii au revenit de la 0-1.

Daniel Bîrligea a marcat în al doilea meci la rând şi a vorbit la flash-interviuri despre efectul pozitiv al venirii lui Mandorlini pe banca celor de la CFR.

Atacantul a punctat că jocul ardelenilor s-a schimbat în bine după plecarea lui Dan Petrescu. Preşedintele lui CFR, Cristi Balaj a reacţionat pe subiect şi consideră că nu a fost vorba despre un atac la persoană, ci a fost doar o exprimare nefericită.

 

“În primul rând, Dan Petrescu a lăsat un nucleu de jucători buni şi o echipă bună. Îmi spuneau că nicidecum n-ar fi dorit să apară în presă titlurile la adresa lui Petrescu, pentru că nimeni dintre foştii jucători nici măcar nu s-au gândit vreodată la altceva decât la aprecieri faţă de Petrescu.

Rugămintea ar fi să subliniaţi faptul că Mandorlini a mulţumit pentru moştenirea lăsată de Petrescu. Nu s-a gândit să acuze. Bîrligea a fost fericit pentru şansa pe care Petrescu i-a dat-o.

Faptul că e component al României U21 i se datorează şi lui Petrescu şi ştiu din discuţiile pe care le-am avut cu el că are respect şi o datorie morală pentru el. Probabil a fost un misunderstanding, o exprimare nefericită”
, a explicat Balaj, pentru Digi Sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele