Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Preşedintele UEFA spune că până la terminarea războiului din Ucraina ar fi greu să se schimbe ceva în privinţa interdicţiei care vizează Rusia

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21087703/1/ceferin.jpg

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin a declarat că până la terminarea războiului din Ucraina ar fi greu să se schimbe ceva în privinţa interdicţiei pentru Rusia de participare la competiţiile internaţionale.

“Opinia mea personală este că până la terminarea războiului ar fi foarte greu ca noi să schimbăm ceva. Evident, în orice caz decizia este luată de Comitetul Executiv”, a spus Ceferin, potrivit cnn.com.

Aleksander Ceferin a fost reales miercuri la conducerea UEFA. El nu a avut contracandidat.

UEFA şi FIFA au decis anul trecut ca echipele naţionale şi de club din Rusia să aibă interdicţie de participare la competiţiile internaţionaale, până la noi ordine, ca urmare a declanşării ofensivei militare din Ucraina.

mail-share icon Email
viewscnt