Ultima oră
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară
VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV! "Tricolorii" au nevoie de cele trei puncte VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV! "Tricolorii" au nevoie de cele trei puncte

Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

Tenis Publicat astăzi, 09:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21763159/1/nadal-1.jpg

 

 

Biletele pentru faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal se va retrage, se vând pentru sume cuprinse între 2.800 şi peste 50.000 de euro. Faza finală a Cupei Davis are loc la Malaga, în perioada 19-24 noiembrie.

Biletele pentru sfertul de finală dintre Spania şi Olanda au fost deja puse în vânzare timp de două săptămân. Dar începând de ijoi, vânzarea biletelor a atins un nivel record.

Pe platforma de revânzare Viagogo, cele mai ieftine bilete pentru sferturile de finală ale „La Roja” costă 2 800 de euro, iar unele din zona de mijloc ajung până la 51.000 de euro bucata. Preţurile sunt similare pentru semifinală şi finală.

Din fericire pentru fanii cu bugete mai mici, o parte din cele 10.600 de locuri de pe stadion urmează să fie puse în vânzare după rezultatele din sferturile de finală. Pentru cei mai norocoşi dintre fani, acest lucru înseamnă că pot obţine bilete pentru semifinală sau chiar pentru finală la un preţ standard.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele