Ultima oră
Novak Djokovic, prima reacţie după anunţul retragerii lui Rafael Nadal Novak Djokovic, prima reacţie după anunţul retragerii lui Rafael Nadal
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA

Prima concluzie a poliţiei în legătură cu decesul lui George Baldock

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:49
mail-share icon Email

George Baldock a decedat, miercuri, la Atena. Fundaşul lateral a fost găsit fără suflare în casa în care locuia în Grecia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21761522/1/profimedia-0918787313.jpg

Decesul lui George Baldock a luat prin surprindere toată lumea fotbalului. Fotbalistul grec a revenit, în această vară, în ţara natală, după ce aproape toată cariera şi-a petrecut-o în Marea Britanie.

George Baldock era legitimat la Panathinaikos, formaţie pentru care a strâns patru prezenţe. Ultima dată s-a aflat pe teren la derby-ul cu Olympiakos, disputat cu trei zile înainte să moară. Pe 9 octombrie, Baldock a fost găsit fără suflare în piscina casei unde locuia, iar medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut face nimic.

Cauza morţii lui Baldock nu este încă cunoscută, dar poliţia elenă a tras deja o primă concluzie: George Baldock nu a fost victima unui jaf.

”Un criminalist a fost chemat la faţa locului şi a examinat cadavrul. Nu au fost descoperite probe ale unei activităţi criminale. Poliţia a cercetat locuinţa pentru a determina dacă a existat un jaf, însă rezultatul a fost negativ”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei din Atena.

Înainte să moară la 31 de ani, George Baldock a evoluat de-a lungul carierei la Milton Keynes Dons, Northampton Town, Tamworth, IBV, Oxford Uniteed, Sheffield United şi Panathinaikos. La Sheffield a jucat timp de şapte ani, înainte să semneze cu Panathinaikos, în această vară.

Pentru naţionala Greciei, Baldock a evoluat în 12 partide, între 2022 şi 2024.

mail-share icon Email
viewscnt