Ultima oră
Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele” Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele”
Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan
Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate
Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu
Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj

Prima reacţie a conducerii Rapidului după înfrângerea cu Botoşani

Rapid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:03
mail-share icon Email

FC Botoşani a învins-o pe Rapid, scor 2-0, duminică seară. În urma acestei înfrângeri, formaţia din Giuleşti a încheiat etapa pe poziţia a 12-a.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21757526/1/marius-sumudica-antrenor-rapid-1923-bucuresti-21-08-2024-1.jpg

Imediat după fluierul final au apărut mai multe informaţii în presă despre situaţia de la Rapid. Marius Şumudică şi-ar fi anunţat demisia în vestiar, iar astăzi ar fi urmat să aibă o şedinţă în Giuleşti.

Viorel Moldovan a avut o primă reacţie despre situaţia tensionată de la Rapid. Preşedintele echipei bucureştene a spus că nu există nicio şedinţă planificată şi a punctat că Marius Şumudică are tot sprinjinul conducerii.

"Nu este nicio şedinţă astăzi. Nu se pune problema ca antrenorul să nu mai fie susţinut sau să nu avem încredere.

În acest moment, eu, domnul Şucu, Angelescu, toţi, dar absolut toţi suntem în spatele lui Şumudică şi îl sprijinim. Trebuie să dovedim să putem să scoatem echipa din acest moment greu

E un moment extrem de delicat. Rezultatele sunt departe, chiar foarte departe, de ceea ce ne dorim şi ce ne-am propus. Dar nu se discută nici 0,001 la sută varianta despărţirii de Şumudică. Exclus! Suntem alături de el, suntem o echipă, împreună vom redresa echipa. Avem două săptămâni de pauză, antrenorul are sprijinul nostru total", a declarat Viorel Moldovan conform Golazo.

Dacă decizia conducerii este ca Şumudică să continue, rămâne de văzut ce hotărâre va lua Şumudică, având în vedere că informaţiile sunt că tehnicianul şi-a anunţat demisia în vestiar imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele