Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21591535/1/57a50026-2359-48b2-a460-250177f66ad6.jpg

Înaintea meciului dintre Dinamo şi UTA a apărut în presă informaţia cum că Edgar Ie nu ar evolua la Dinamo, iar în locul său s-ar afla fratele geamăn.

Deşi clubul a negat acesta lucru, informaţia a apărut şi în presa străină, făcând valuri în Europa.

Acum a venit şi prima reacţie a lui Edelino Ie, fratele jucătorului dinamovist. Acesta a spus că nu a fost niciodată în România şi că ar fi trebuit să vină în vizită în urmă cu două săptămâni.

De asemenea, Edelino Ie a punctat că familia sa este foarte dezamăgită de zvonul apărut.

“N-am fost niciodată în România. Trebuia să vin pe 1 mai, când e ziua noastră de naştere, împlineam 30 de ani. Dar n-am putut să vin. Suntem fraţi gemeni care n-am renunţat niciodatǎ atunci când a fost greu. Am rămas fără reacţie când am aflat ce scrie presa.

Sunt în Portugalia. Tata nu e acasǎ, dar s-a simţit rău când a citit povestea asta inventatǎ. Mama noastrǎ a murit acum mulţi ani. Am văzut meciurile lui Edgar jucate pentru Dinamo.

Oamenii inventează când spun că nu a jucat bine. Sincer, nu-mi amintesc niciun meci în care să nu fi jucat bine. Edgar a fost accidentat, dar îşi revine. Când lucrurile nu merg bine, oamenii încep să inventeze chestii.

Suntem dezamăgiţi de cei care au născut zvonul asta”, a spus Edelino Ie pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele