Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

PrimaSport 1 transmite conferinţa de prezentare a lui Mircea Lucescu, cu începere de la ora 11:30!

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21693498/1/lucescu.jpg

Prezentarea lui Mircea Lucescu este programată marţi, de la ora 11:30, la Casa Fotbalului. Revenirea marelui antrenor în fotbalul românesc se vede pe Prima Sport 1.

”Reprezentanţii mass-media sunt invitaţi marţi, 6 august, începând cu ora 11:30, la Casa Fotbalului, pentru o conferinţă de presă.

La evenimentul ce va avea loc de la ora 11:30, în sala „Nicolae Dobrin”, vor participa preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, şi domnul Mircea Lucescu”, e comunicatul celor de la FRF.

Gică Hagi a fost prima opţiune

După ce Edi Iordăenscu a luat decizia de a nu continua pe banca naţionalei, Gică Hagi a fost ofertat de către FRF.

"Regele" a refuzat propunerea, iar următorul pe lista Comisiei Tehnice a fost Mircea Lucescu. După mai multe zile în care situaţia a rămas incertă, marele antrenor a decis să accepte.

 

mail-share icon Email
viewscnt