Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Primul transfer în era Bergodi? Rapid ţinteşte un jucător ce a impresionat în Superliga

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 10 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21251788/1/stee.jpg

Rapid are antrenor. Dan Şucu a anunţat că s-a înţeles cu italianul Cristiano Bergodi, având un acord de principiu cu acesta. Luni, 10 iulie, antrenorul este aşteptat să vină în Giuleşti şi să semneze contractul, astfel că Marius Şumudică nu va ajunge, până la urmă, la conducerea băncii tehnice a formaţiei sale de suflet.

Cei de la GSP.ro scriu că giuleştenii ar putea să aducă un fost elev a lui Bergodi. Este vorba despre mijlocaşul Marius Ştefănescu de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ştefănescu este o ţintă mai veche a celor de la Rapid, dar venirea antrenorului Italian ar putea deschide mai multe porţi către materializarea transferului.

Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle şi Cătălin Cârjan au semnat deja în această vară cu giuleştenii.

”Ne-a plăcut stilul lui ofensiv!”

”Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Şi nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar şi discursul elegant şi competent.

Este un sentiment de încredere şi seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a transmis Dan Şucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele