Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Probleme la Barcelona, după egalul 3-3 cu Inter. Preşedintele clubului, supărat pe Xavi

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20887658/1/profimedia-0730298977.jpg

FC Barcelona a încheiat la egalitate, 3-3, duelul cu Inter din grupele Champions League şi spera la o minune pentru a putea trece mai departe în ”optimile” celei mai puternice competiţii europene.

Situaţia la echipa catalană este extrem de tensionată după rezultatul dezamăgitor din runda a patra a grupelor Champions League. După banii investiţi în acestă vară în transferuri, echipa lui Xavi se află din nou în situaţia de a rata ”optimile” Champions League şi de a merge în Europa League pentru al doilea an consecutiv.

În urma rezultatului dezamăgitor făcut de Barcelona spaniolii dezvăluie că preşedintele clubului, Joan Laporta, este supărat pe Xavi, care a reuşit doar un succes în grupa C şi acela cu ocupanta ultimului loc, Viktoria Plzen.

Xavi este şi el dezamăgit de modul în care au tratat anumiţi jucători cele două partide cu Inter, anunţă Barca Universal.

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, şi chiar şi aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri şi a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situaţia este foarte dificilă. Trebuie să continuăm şi să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm şi să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriţi să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem şanse de a continua în Champions League. Avem puţină speranţă, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, şi eu sunt dezamăgit, trist, contrariat şi nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greşelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătăţire faţă de anul trecut”, a declarat Xavi la finalul partidei, potrivit Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele