Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

Probleme la Petrolul! Doi coechipieri s-au încăierat

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21666981/1/petrolul-ploiesti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-22-04-2024.jpg

Petrolul debutează în noul sezon, luni, de la ora 21:30, împotriva Gloriei Buzău. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Se pare ca situaţia la clubul ploieştean este tensionată înaintea meciului cu nou-promovata.

Conform Golazo, Sergiu Hanca şi Valentin Ţicu s-au certat la ultimul antrenament, iar situaţia a degenerat. Ţicu a vrut să îl lovească pe Hanca, dar a alunecat. Se pare că totul a pornit de la restanţele financiare pe care le au în continuare fotbaliştii Petrolului.

Deşi doi investitori turci au preluat formaţia prahoveană, situaţia este critică la Ploieşti. Turcii nu au băgat vreun ban în club, restnaţele salarile continuă să se înmulţească, iar acum au apărut tensiuni între jucătorii Petrolului.

mail-share icon Email
viewscnt