Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Probleme mari de lot pentru Dinamo înaintea derby-ului cu FCU Craiova! Titularul "câinilor" nu a făcut deplasarea

Dinamo Publicat de Vlad Militaru pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21480331/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

Dinamo va juca în această seară în deplasare, împotriva celor de la FCU Craiova. Partida va avea loc cu începere de la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Probleme mari de lot pentru Dinamo

Dinamo Bucureşti este în căutarea primei victorii din acest an, însă veştile proaste par să nu se mai oprească pentru formaţia bucureşteană.

Fundaşul stânga, Costin Amzăr, nu a făcut deplasarea pentru meciul din Bănie din această seară, potrivit Fanatik. Internaţionalul de tineret acuză mai multe probleme de sănătate şi a rămas la Bucureşti.

"Underul" obişnuit al lui Dinamo din această ediţie de campionat a acuzat dureri de cap şi de gât şi nu a fost păstrat în lot de Zeljko Kopic.

"Câinii" au probleme serioase cu ambii fundaşi laterali, având în vedere şi accidentarea lui Gabriel Moura din meciul cu Rapid. Pe lângă dilema privind postul de fundaş lateral, Zeljko Kopic va trebui să se hotărască asupra fotbalistului care să respecte regula U21.

Dinamo nu se va putea baza nici pe apărătorul central Jose Homawoo, suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele