Ultima oră
MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis
Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar
Fotbalistul le-a închis uşa în nas granzilor din Superligă şi are un singur gând: ”Ar trebui să fie momentul nostru!”

Fotbalistul le-a închis uşa în nas granzilor din Superligă şi are un singur gând: ”Ar trebui să fie momentul nostru!”
VIDEO | FC Bihor - Steaua, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | FC Bihor - Steaua, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis cu succes: ”Sunt în salon, însă am dureri foarte mari”

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis cu succes: ”Sunt în salon, însă am dureri foarte mari”

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Barcelona Publicat pe luni, 18:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21734973/1/profimedia-0867439069.jpg

Mijlocaşul ofensiv al echipei FC Barcelona, Dani Olmo, care a ieşit accidentat duminică în derbiul cu Girona (4-1), suferă de o leziune musculară la coapsa dreaptă, care îl va ţine departe de teren cel puţin patru săptămâni, a anunţat, luni, clubul catalan.

”Dani Olmo suferă de o leziune la bicepsul femural al coapsei drepte. Durata absenţei sale va fi între 4 şi 5 săptămâni”, a scris clubul catalan într-un scurt comunicat.

Mijlocaşul spaniol va rata astfel următoarele meciuri ale Barcelonei, inclusiv primele două runde ale Ligii Campionilor, cu AS Monaco joi şi Young Boys Berna pe 1 octombrie, şi următoarea fereastră internaţională de la jumătatea lunii octombrie.

Marcând pentru a treia oară în trei meciuri cu Girona duminică, campionul european cu La Roja, sosit în această vară de la RB Leipzig, a părăsit terenul cu o grimasă pe faţă în minutul 61, fiind înlocuit de Eric Garcia.

Absenţa sa este o nouă lovitură pentru antrenorul german Hansi Flick, care este deja lipsit de Frenkie De Jong, Gavi, Fermin Lopez şi Andreas Christensen.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele