Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Problemele se ţin lanţ de Rapid! Marius Şumudică a făcut anunţul îngrijorător: „Sunt lucruri pe care ei nu le ştiu, dar trebuie să le afle”

Rapid Publicat astăzi, 19:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21743851/1/92622f76-873d-4394-9738-36a31c5bb0be.jpg

 

 

Rapid s-a impus luni seară la Clinceni în compania celor de la Unirea Slobozia, scor 1-2.

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen.

Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

Marius Şumudică se confruntă cu probleme mari de lot la Rapid

Chiar dacă a obţinut succesul, la Rapid este în continuare o stare de nelinişte, iar problemele se ţin lanţ de clubul din Giuleşti. Marius Şumudică a vorbit despre situaţia jucătorilor accidentaţi şi a dezvăluit Paul Iacob va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi va absenta pentru o perioadă de 4-5 luni.

Tehnicianul a mai făcut o dezvăluire asupra unui fotbalist. Este vorba despre Jakub Hromada, despre care Şumudică a spus că a întâmpinat anumite probleme la picior.

„Sunt multe probleme pe care voiam să le scot în evidenţă, să le spun, fiindcă publicul nu le ştie. Iacob are o hernie de disc şi va trebui operat, zilele acestea urmează să aibă intervenţia chirurgicală care implică 4-5 luni de repaus şi recuperare. Eu nu am avut nimic cu băiatul, toată lumea spunea că de la incidentul avut cu suporterii eu am venit să mă răzbun.

Eu nu am venit să răzbun pe nimeni, pentru că asta ar însemna să mă răzbun pe mine şi pe munca mea şi nu ar fi ok faţă de jucători. Eu tot timpul i-am respectat şi nu aş fi făcut asta niciodată. Ăsta este purul adevăr la Iacob, ceea ce s-a întâmplat cu el. La Hromada tot timpul striga lumea prin tribune că de ce l-am scos.

Sunt lucruri pe care ei nu le ştiu, dar trebuie să le afle. Hromada două meciuri l-am scos la pauză, se simte încărcat, simte aductorul foarte încărcat şi este la limită. Prefer să nu se rupă şi să stăm fără el o lună şi jumătate sau două luni. Mai bine îl protejez un meci sau o săptămână şi îl am în următorul meci, până când vom reuşi să îl punem la punct şi să aibă o pregătire ok.

Eu îl am pe el şi pe Emmers care vin după trei-patru luni de inactivitate. Nu s-au antrenat cu echipa, nu s-au antrenat în grup. Onea a stat două luni şi jumătate, nu e uşor să îi angrenezi într-un sistem şi într-un program de pregătire care să fie la capacitate maximă. E foarte greu”, a declarat Marius Şumudică la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele