Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB

Europa League Publicat de Tudor Moisa ieri, 22:44
mail-share icon Email

FCSB o va înfrunta pe PAOK în etapa a doua din faza principală Europa League. Înainte de meciul de la Salonic, grecul Pantelis Kapetanos a dat un pronosotic.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21752730/1/steaua-bucuresti-pandurii-targu-jiu-1-0-liga-1-20-09-2009.jpg

PAOK şi FCSB se vor întâlni, joi, de la ora 22:00. Meciul de la Salonic va putea fi urmărit la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Pantelis Kapetanos a avut două aventurii la FCSB. Atacantul grec a evoluat pentru "roş-albaştrii" între 2008-2011, respectiv 2013-2014. Între cele două mandate la FCSB, Kapetanos a jucat şi pentru CFR Cluj.

Acum, fostul atacant a prefaţat duelul de joii şi a dat şi un pronostic. Kapetanos este de părere că va fi un meci frumos cu multe goluri.

”Să fie un joc foarte bun, sunt două echipe bune. PAOK a schimbat nivelul, e foarte puternică. Şi FCSB a început să meargă bine. Cred că vor fi goluri multe.

Va fi un joc deschis. Cred că PAOK are mai multe şanse să câştige, joacă acasă, cu suporterii aproape. A pierdut cu Aris acasă, ceea ce înseamnă ceva, aşa că va începe tare ca să bată.

Elias Charalambous este un băiat serios, căruia îi place să muncească mult. Nu-i ştiu calităţile de antrenor, în detaliu, dar mi-a plăcut ce-a făcut pentru echipă, sper să rămână mulţi ani acolo”, a spus Kapetanos, potrivit GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele