Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Pronosticul lui Dumitru Dragomir pentru România - Israel. ”Nu mi-e teamă de meciul ăsta”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21309604/1/fc-voluntari-fc-botosani-liga-1-orange-5-08-2016.jpg

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV.  Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei cu Israel. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

Dumitru Dragomir este de părere că ”tricolorii” vor reuşit să se impună sâmbătă, însă nu vor marca mult. Fostul preşedinte al LPF se teme mai tare de meciul următor, împotriva celor din Kosovo.

”Dacă nu-i batem nici pe ăştia, atunci pe cine dracu batem? Victorie simplă, 1 solist. Mă bazez şi pe ştiinţa celor doi oameni din familia Iordănescu. Dacă Edi nu se consultă cu tatăl său îmi cam stric total părerea despre el.

Nu dăm mai mult de două goluri. Dacă dăm repede 1-0 ne băgăm cu fundul în poartă că aşa suntem noi românii. Nu mi-e teamă de meciul ăsta, mai teamă îmi e de Kosovo. Dacă pierd cu Elveţia şi nu mai au şanse de calificare sunt şi mai periculoşi.

Ar fi bine ca Kosovo să bată Elveţia. Să mergem cu 3-4 cap la cap, aşa e frumos fotbalul.

Eu zic că 100% ne calificăm, dar mai ştii cum e la fotbal? Dacă acum, cu grupa asta, nu ne calificăm, nu ne mai calificăm în viitorii 50 de ani. Dacă stăteam noi toată noaptea şi făceam calculele nu ne ieşea o grupă aşa bună.

E greu să terminăm pe locul 1 în grupă, dar la fotbal e posibil orice. Mai ales că Elveţia vine aici în ultima etapă. La meciul din Elveţia şi dacă îmi spunea cineva la 2-0 că vom egala, la jocul pe care l-am avut nu-l credeam", a spus fostul preşedinte al LPF, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt