Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Radu Drăguşin, titular cu Brentford? Ce a declarat antrenorul lui Tottenham

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21476918/1/profimedia-0837004860.jpg

Ange Postecoglou, tehnicianul lui Tottenham, a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Brentford de miercuri. Partida va fi transmisă cu începere de la ora 21:30 în direct pe Prima Sport 4 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

Antrenorul a vorbit şi despre şansele pe care Radu Drăguşin le are să înceapă ca titular meciul.

“Îl titularizaţi pe Radu Drăguşin?”

Spurs vine după eliminarea din Cupa Angliei, unde a fost învinsă de Manchester City cu 1-0. Radu Drăguşin a fost rezervă şi nu a fost introdus niciun minut în acel meci. Fundaşul român ajuns în această iarnă la Tottenham a bifat deja prima apariţie, când a fost introdus în finalul meciului cu Manchester United.

Ange Postecoglou a fost întrebat şi despre titularizarea lui Drăguşin în meciul cu Brentford.

„(n.r. îl titularizaţi pe Radu Drăguşin?) Nu ştiu. Ceea ce vom încerca să facem este să câştigăm meciurile. Acesta este întotdeauna lucrul pe care mă concentrez. Nu este vorba de a anticipa lucrurile. Vom alinia mâine o echipă care credem că poate câştiga un meci de fotbal” , a declarat antrenorul lui Tottenham.

Tehnicianul australian a mai vorbit şi despre absenţele pe care le are la nivel de lot formaţia londoneză în partida de miercuri seara.

“Nu, Solomon, Lo Celso şi Sessegnon nu vor fi disponibili. Deci situaţia este aproape aceeaşi ca în ultimul joc. Manor (n.r. Solomon) a avut câteva eşecuri în încercarea de a reveni. A mai avut unul săptămâna aceasta, aşa că îl vom evalua din nou”, a mai spus Ange Postecoglou

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele