Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Rapid a luat decizia finală cu privire la transferul lui Adrian Rus

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21648431/1/rus.jpg

Dan Şucu, acţionarul majoritar al giuleştenilor, a mai încercat o lovitură pe piaţa de mercato. Patronul Rapidului a vrut să îl aducă pe Adrian Rus, fundaşul echipei naţionale.

Rus aparţine în prezent de Pisa. Cei de la Fanatik anunţă că mutarea a căzut din raţiuni financiare.

Transferul ar costa 700.000 de euro, la care se adaugă salariul fotbalistului, care e remunerat la Pisa cu 600.000 de euro pe sezon. Asta înseamnă că cei de la Rapid ar fi trebui să suporte în primul an peste 1 milion de euro, o cifră foarte mare pentru nivelul Superligii.

Rus a mai fost dorit în trecut de mai mult echipe din Superliga, printre care se numără şi Rapid, dar a ales să meargă sub formă de împrumut la Pafos, în Cipru. Formaţia cipriotă are şi opţiunea de a-l transfera definitiv pe apărătorul de 28 de ani şi se pare că ar fi interesată să activeze această clauză.

  • 700.000 de euro este cota lui Adi Rus în acest moment, conform site-ului de specialitate Tansfermarkt.com
  • Fundaşul a jucat 29 de meciuri în sezonul trecut pentru Pafos, în tricoul căreia a reuşit să înscrie două goluri şi să ofere pasă decisivă

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele