Ultima oră
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV
Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult” Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult”

Rapid a rezolvat deja primul transfer al verii!

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21508825/1/rapid-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-28-02-2024-2.jpg

Victor Angelescu a anunţat deja prima lovitură pe care Rapid o face, în vederea pregătirii sezonului viitor.

A fost activată clauza de prelungire a contractului lui Jayson Papeau, care din vară va mai juca cel puţin un sezon la giuleşteni.

  • Mijlocaşul francez a reuşit 6 goluri şi 5 pase decisive, în 49 de apariţii la Rapid.

Am activat-o deja. Din vară mai are încă un an. Am activat clauza şi mai are un an. Da, Papeau rămâne şi sezonul următor”, a spus Victor Angelescu, la Fanatik.

Jucător de piciorul drept, francezul joacă de obicei în banda stângă, însă poate evolua şi în spatele vârfului, dar şi pe partea dreaptă, calităţile sale principale fiind tehnica şi forţa, fiind şi un foarte bun pasator.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele