Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Rapid, aproape de transferul unui jucător de naţională! Fotbalistul dorit de FCSB şi CFR Cluj poate ajunge în Giuleşti

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21477954/1/romania-u21-finlanda-u21-euro-2025-17-10-2023.jpg

Rapid este gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor în această perioadă de mercato de iarnă.

Dorit de FCSB şi CFR, va ajunge la Rapid

Cătălin Vulturar este foarte aproape să semneze cu Rapid Bucureşti, conform playsport.ro. Oficialii "giuleştenilor" şi clubul italian discută astăzi ultimele detalii în vederea finalizării transferului.

Mijlocaşul echiper Primavera a celor de la Lecce a fost dorit în trecut şi de FCSB, dar şi de CFR Cluj, chiar după instalarea lui Adrian Mutu pe banca ardelenilor.

Cătălin Vulturar este produsul celor de la UTA Arad. Acesta a fost adus la Lecce în toamna lui 2020 şi se mai află sub contract până în vara anului 2025.

Cătălin Vulturar, opţiune ideală pentru regula 5+6

Vârstă pe care o are mijlocaşul român este un mare plus pentru Rapid. Vulturar este eligibil pentru noua regulă aprobată de FRF care va fi aplicată din sezonul 2024/2025, confrom căreia cluburile vor fi obligate să aibă permanent pe teren minimum 5 jucători români formaţi la nivel naţional şi eligibili pentru selecţionatele autohtone.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele