Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Rapid îi pregăteşte un înlocuitor de top lui Albion Rrahmani

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21706571/1/profimedia-0795680189.jpg

Albion Rrahmani a părăsit-o pe Rapid. Atacantul kosovar s-a înţeles cu Sparta Praga, acolo unde va face din nou echipă cu Ermal Krasniqi.

Formaţia din Giuleşti va încasa cinci milioane de euro şi păstrează 15% dintr-un eventual viitor transfer. Mutarea s-a produs sâmbătă seară, cu o zi înaintea derby-ului cu Dinamo.

I se pregăteşte un înlocuitor pe măsură

Conform ProSport, Conducerea giuleştenilor l-a ofertat pe Arnel Jakupovic, un atacant austriac, cu CV interesant, în contextul în care s-a format la Juventus Torino.
 
Jakupovic este legitimat în prezent la Maribor şi a evoluat în disputa cu Universitatea Craiova, din preliminariile Conference League. Atacantul a marcat în ambele manşe din disputa cu oltenii.
 
Sursa mai sus citată scrie că slovenii de la Maribor au cerut 1.000.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe Jakupovic.

Va veni un alt atacant în locul lui Rrahmani? Viorel Moldovan a dat răspunsul

"Bineînţeles că se va redirecţiona din această sumă spre a aduce un nou atacant şi avem deja în plan foarte multe variante.

Le vom analiza şi sperăm să fim inspiraţi şi să alegem cât mai bine", a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport.

 
 
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele