Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Rapid l-a cedat pe Ştefan Pănoiu la altă formaţie din Superliga

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21700264/1/panoiu.jpg

Rapid s-a despărţit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot, Ştefan Pănoiu, acesta transferându-se la FC Botoşani.

Ştefan Pănoiu, venit la Rapid în Liga 3, de la SCM Rm. Vâlcea, a evoluat în alb-vişiniu în 126 de meciuri, reuşind să înscrie 8 goluri.

Mijlocaşul de 21 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Univeristatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele