Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Răspunsul final legat de transferul lui Florinel Coman la Rapid

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20949774/1/318526958-6507303985952239-7720016524232090815-n.jpg

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii Rapidului, a vorbit despre şansele ca Florinel Coman să plece de la FCSB şi să facă parte din lotul giuleştenilor.

Florinel Coman nu este mulţumit de minutele puţine pe care le primeşte la FCSB în ultima perioadă şi a dat de înţeles după meciul cu Mioveni, câştigat de ”roş-albaştrii” cu 5-1, că ar vrea să plece.  

”A fost o perioadă plină de antrenamente foarte bune, atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce zic ceilalţi. Orice jucător vrea să joace, normal. Nu am jucat, e normal să cer să merg să joc. Nu stau pentru nimic altceva. De aceea m-am apucat de fotbal, să joc. Am energie, normal, despre ce vorbim? Facem un caz din asta? A fost o convorbire şi atât tot. Chiar nu ştiu ce va fi, vom vedea, eu nu ştiu nimic. Nu am aflat nicio discuţie. (Întrebat dacă există vreo echipă care să dea trei milioane de euro în acest moment) Da!", a spus Coman, la flash-interviul de după succesul cu CS Mioveni.

Răspunsul acţionarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman

Victor Angelescu a dat un răspuns clar, infirmând posibila venirea a lui Coman în Giuleşti. ”Nu se pune problema ca Florinel Coman să vină la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, la Pro Arena.

De cealaltă parte antrenorul ”alb-vişiniilor”, Adi Mutu, nu exclude aducerea mijlocaşului de bandă.

”Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni.

Nu era o ambiţie să îl transfer. Dacă pot să îl transform pe Coman? Nu ştiu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător”, spunea Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, în luna noiembrie, la Digi Sport.

Gigi Becali: ”Probabil o avea ceva de prin România”

Florinel i-a cerut lui Gigi Becali o hârtie pentru a putea părăsi vicecampioana României şi a găsi o echipă la care să joace constant, dar finanţatorul FCSB-ului nu a fost de acord.

”Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie. Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde.

Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îţi dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, declara Gigi Becali, în urmă cu o lună de zile.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele