Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Răspunsul interesant dat de Adi Mutu atunci când a fost întrebat dacă a fost contactat de FRF

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 22 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21678100/1/mutu.jpg

Edi Iordănescu a luat decizia de a nu continua pe banca echipei naţionale.

După mai multe săptămâni de speculaţii, Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, hotărârea luată de Edi.

Aşa cum s-a întâmplat şi în ultima perioadă, imediat după decizia lui Iordănescu au început să fie vehiculate numele mai multor posibili candidaţi pentru postul de selecţioner.

Unul dintre cei care ar putea prelua banca tehnică a naţionalei este Adi Mutu, care în trecut a antrenat selecţionata U21 a României.

întrebat dacă a fost contactat de FRF, Mutu a oferit un răspuns foarte interesant, care lasă loc de interpretări.

”Îmi pare rău că Edi n-a continuat. Era cel mai îndreptăţit să continue. (n.r. - Te-au contactat cei de la FRF?) Nu pot să comentez”, a spus Adrian Mutu, conform iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt