Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Răspunsul lui Dan Petrescu referitor la prelugirea cu CFR Cluj. ”E clar că numai rezultatele mă vor menţine”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20946560/1/petrescu.jpg

Dan Petrescu a vorbit la conferinţa de presă, de dinaintea partidei cu FC Botoşani, despre oferta de prelungirea pe care i-a făcut-o Neluţu Varga.

Patronul lui CFR Cluj este mulţumit de rezultatele obţinute de Dan Petrescu în ultima vreme şi consideră că prelungirea contractului acestuia este un pas important pentru ca ardelenii să continue să facă performanţă în SuperLigă, dar şi în cupele europene. Neluţu Varga i-a propus lui Dan Petrescu o prelungire a contractului pe încă trei ani şi jumătate, în condiţiile în care actuala înţelegere expiră într-un an şi jumătate.

”Bursucul” a dat de înţeles că îşi doreşte să continue la formaţia clujeană, dar aşteaptă să vadă actele. Doar o ofertă din Anglia l-ar putea face pe Petrescu să plece de la CFR Cluj.

”M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus aşa ceva (n.r. prelungirea contractului), dar nu am discutat nimic. A fost o propunere. Eu am zis ok, când e ceva real şi când într-adevăr se vede oferta sau contractul, veţi afla. Eu am spus că sunt de acord, dacă el vrea acest lucru. Dar mai multe nu am ajuns, poate aşteaptă să se termine aceste trei meciuri, sau vacanţa. Nu ştiu.

Eu mereu am fost de acord, dar au fost alte probleme. Nu a fost problema mea. La un club trebuie să ştii să treci şi peste momentele grele, să fii unit şi când sunt momente grele, nu numai în momentele bune. Nu am de ce să plec de aici, mă simt excelent, am tot ce îmi trebuie. În continuare sper să fac rezultate, e clar că numai rezultatele mă vor menţine. În momentul când e un proiect mai lung, ar trebui să fie şi răbdare mai multă. Toată lumea ştie ce pot face eu dacă mi se dă o mână liberă.

(Reporter: Chiar dacă sună telefonul din afară?) Am mai zis-o mereu. Sunt echipe din Anglia, dacă vin vreodată, asta nu o să fie o problemă să ne înţelegem. Dar în rest, în altă parte, nu cred că are rost să plec. Eu mai am un an şi jumătate de contract, cred că e ok. Dacă e 5 sau un an şi jumătate, nu mai contează.

La fotbal dacă pierzi un meci, se uită tot. Nu-ţi mai dă nimeni 5 ani sau 7 ani, nu mai vrea să te vadă. Cel mai clar e la Mondial. Toţi care pierd îşi dau demisia. Dar înainte puţini au anunţat acest lucru. În fotbal nimeni nu mai are răbdare”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele