Ultima oră
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Când se va disputa Supercupa României

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21613965/1/fotoram-io-10.jpg

FCSB - Corvinul Hunedoara va fi Supercupa României din sezonul 2024/2025 şi va reprezenta primul meci al stagiunii viitoare.

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa Oţelului, scor 3-2, în timp ce FCSB este campioana României.

Programată iniţial pe 6 iulie, meciul va fi devansat cu două zile. Mihai Stoica a explicat că pe 5 şi 6 iulie au loc partide în cadrul Campionatului European, iar pe data de 4 iulie nu este niciun meci programat, astfel că atunci ar urma să aibă loc Supercupa.

”Dacă o să fie 6… poate să fie 4. Nu ne dorim, am fost întrebaţi de deţinătorii de drepturi, am dat OK-ul, chiar dacă ne-am făcut deja programul şi ne cam…

Suntem de acord să jucăm şi pe 4 pentru că e logic până la urmă ca Supercupa să nu concureze cu un meci foarte important din fazele eliminatorii ale turneului final Euro.

4 iulie e zi liberă, 5 şi 6 se joacă. E un avantaj pentru noi şi Corvinul, am avea mai multe zile. Sigur în Ghencea se va juca meciul cu Corvinul, este pe terenul campioanei”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Meciul se va disputa pe terenul campioanei. Cum ”Arena Naţională” nu va fi disponibilă în acea perioadă, cel mai probabil partida se va juca pe stadionul ”Ghencea” sau pe arena ”Arcul de Triumf”. Ora la care se va disputa partida urmează să fie anunţată de către Federaţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele