Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Răsturnare de situaţie! FCSB-Nordsjaelland se joacă în Ghencea!

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277891/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-2.jpg

FCSB a disputat meciul împotriva CFR Cluj pe arena din Ghencea. Aceasta a fost prima partidă disputată de formaţia lui Gigi Becali pe noul stadion.

Oficalii clubului au vrut ca şi meciul din turul trei preliminar Conference League, împotriva danezilor de la Nordsjaelland, să se dispute acolo.

Totuşi, în jurul prânzului, această variantă părea că picase şi că FCSB urma să joace respectiva partidă pe Arcul de Triumf.

Totuşi, conform Gazetei Sporturilor, situaţia s-a schimbat radical, iar meciul ar urma să aibă loc în Ghencea.

CSA are interzis în Ghencea

Stadionul din Ghencea este în continuare subiectul cel mai important în lumea fotbalistică din România. După ce s-a discutat mult timp de un posibil meci al FCSB acolo, lucru care s-a şi întâmplat, astăzi CSA Steaua a mai primit o lovitură.

Clubul Armatei nu poate disputa următoarele patru partide, de pe teren propriu, pe respectiva arenă, din cauza incidentelor provocate de Peluza Sud la meciul Dinamo-CSA Steaua, din sezonul trecut al Ligii a doua.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele