Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Răsturnare de situaţie în cazul lui Clinton N'Jie | EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 8 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21726627/1/profimedia-0822758504.jpg

După mai multe zile în care s-a vehiculat că la Rapid ar urma să ajungă Clinton N'Jie, atacantul a ajuns, astăzi, la Bucureşti. Totuşi, N'Jie ar putea să nu rămână în Giuleşti.

  • România - Lituania, luni ora 21:45, pe Prima TV.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Viorel Moldovan a dezvăluit că există o problemă în cazul lui N'Jie. Practic, fotbalistul fiind extracomunitar, este nevoie de un proces anevoios înainte ca acesta să semneze contractul.

Preşedintele formaţiei din Giuleşti a precizat că acest proces ar putea dura chiar şi două luni, astfel că nu s-a luat încă o decizie finală în privinţa lui N'Jie.

"Este în Bucureşti, a fost aşteptat la aeroport de Ionuţ Voicu, mâine va face vizita medicală şi în funcţie de rezultatele vizitei medicale vom vedea ce se va întâmpla.

Există un mic inconvenient vis-a-vis de extracomunitare. El este camerunez şi demersul pentru obţinerea dreptului de muncă este anevoios şi lung. Durează cam două luni de zile pentru a fi obţinut permisul de muncă. Este un mare inconvenient şi vom vedea ce se va întâmpla, dar noi suntem optimişti.

Nu pot să mă pronunţ în acest moment, este un jucător foarte valoros, un jucător cu un CV impresionant, a fost format în Franţa, ştiu ce înseamnă formarea jucătorilor în Franţa, am jucat acolo.

Este un jucător experimentat, o bandă de care noi avem nevoie, un jucător de dezechilibru. Avem nevoie de un asemenea jucător, acum vom vedea ce se va întâmpla.

Este complicat, mai ales că cu extracomunitarii au fost anumite probleme, în trecut. Înainte era un alt sistem, de când s-a introdus sistemul online este mai complicat.

(n.r. probleme cu numărul de kosovari) Stăm bine, avem doi sârbi şi un kosovar.", a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele