Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Reacţia ironică a lui Tony după remiza cu Dinamo. ”Suntem cele mai bune persoane din lume”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21700628/1/fc-universitatea-cluj-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-24-04-2024-1.jpg

Poli Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă.

Antrenorul moldovenilor, Tony, a declarat la finalul partidei că jucătorii săi au făcut nepermis de multe cadouri adversarilor.

”Suntem cele mai bune persoane din lume. La fiecare meci facem un cadou la advesari. Prima repriză a fost top. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu o dinamică bună. Am întors rezultatul şi am arătat că avem caracter.

Greşelile individuale nu se antrenează. Cred că era penalty şi pentru noi. Echipa a arătat caracter, am marcat două goluri. Meritam mai mult. În primele minute din a doua repriză nu am intrat bine. Am avut oportunităţi.

La finalul meciului s-a rupt ritmul. S-au permis prea multe fragmentări. Din păcate, nu s-a putut. Am vrut trei puncte, dar am luat unul”
, a declarat Tony, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele