Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Reacţia lui Burleanu după ce ar fi fost făcut "clovn" de preşedintele UEFA: "Îl voi suna chiar eu"

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21477663/1/razvan-burleanu-frf-768x577.jpg

La sfârşitul anului 2023, publicaţia britanică The Independent anunţa că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal se pregăteşte să candideze pentru preşedinţia UEFA.

Preşedintele UEFA, Aleksandr Ceferin a făcut zilele acestea o declaraţie despre un anumit personaj, fără să dea nume, care le-a atras atenţia jurnaliştilor.

Este un clovn de la o federaţie care vorbeşte zilnic cu celelalte federaţii şi cu media. Spune că este o conspiraţie, dar nu se adresează la UEFA. Celelalte federaţii ne-au spus despre el şi au râs de el”, a spus Ceferin.

Răspunsul lui Răzvan Burleanu

Presa internaţională a speculat că declaraţia lui Ceferin ar face referire la preşedintele FRF. În cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Burleanu a spus că şeful forului european nu a vorbit despre el, însă a precizat că îl va suna pentru a lămuri toată situaţia.

Dacă preşedintele UEFA ar fi avut vreo nemulţumire în ceea ce mă priveşte, cu siguranţă m-ar fi sunat. Nu cred că este vorba de mine, dar îl voi suna chiar eu în zilele următoare, pentru că un subiect care a fost pe lista noastră astăzi este poziţia României în Congresul de la Paris. Îl voi suna chiar eu şi îi vom comunica poziţia noastră, imediat ce vom ajunge la o concluzie”, a transmis Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu exclude varianta de a candida la preşedinţia UEFA

Eu am clarificat faptul că nu am niciun plan de a candida la preşedinţia UEFA în 2027. Dacă dăm timpul în urmă, Federaţia Română de fotbal a fost prima federaţie din estul europei care a anunţat public că va vota împotriva lui Blatter. Atunci aveam vreo miză de a deveni preşedintele FIFA?

Avem anumite divergenţe de opinie, sunt sincer cu dumneavoastră. Că mai avem discuţii private, preferăm să rămână în zona aceasta. O poziţie diferită a fost legată de reprimirea echipelor naţionale de juniori din Rusia.

Astfel de discuţii au fost şi sunt sigur că vor mai fi şi în viitor. În acelaşi timp, împărtăşim opinii similare pe diferite alte subiecte”, a adăugat preşedintele FRF.

mail-share icon Email
viewscnt