Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Reacţia lui Gigi Becali după anunţul privind meciul FCSB-Nordsjaelland: "Am anunţat şi la UEFA "

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277928/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-7.jpg

În urmă cu doar câteva ore, părea aproape sigur că meciul FCSB-Nordsjaelland nu se va disputa în Ghencea.

Totuşi, situaţia s-a schimbat radical în ultimele ore.

După ce a durat foarte mult timp ca FCSB să joace primul joc pe noul stadion din Ghencea, acum clubul patronat de Gigi Becali e pe cale să joace al doilea meci acolo, la doar patru zile de la disputarea primului.

"Da, s-a rezolvat, jucăm în Ghencea. Pot să vă confirm acest lucru. Ar fi fost cea mai mare nedreptate posibilă ca un meci atât de important să nu se joace pe un asemenea stadion, care se ridică la pretenţiile europene. Am anunţat şi la UEFA, totul este în regulă." a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele